Over Westhavendomein

Offerte voor VvE?

Offerte aanvragen

Vragen? Bel ons!

010-2477477

Over Westhavendomein

Sinds ons kantoor een aantal jaren geleden in het dynamische hart van Vlaardingen is gevestigd, staat onze dienstverlening beduidend méér in de belangstelling. Door onze prominente locatie aan de Westhavenplaats weten steeds vaker Verenigingen van Eigenaren de weg naar ons bedrijf te vinden. Steunend op onze jarenlange expertise en betrouwbaarheid groeit onze portefeuille gestaag. Deze ontwikkelingen verstevigen onze positie in de soms hectische markt waarbinnen wij opereren. Door goed naar onze cliënten te luisteren, weten wij dat men bijzonder tevreden is over onze producten en onze diensten. 

Het voeren van administraties voor VvE’s, Verenigingen van Eigenaren, en het beheren van onroerend goed is een aparte discipline. Beheren van onroerend goed doen wij al meer dan 100 jaar. De reputatie die ons kantoor met beheer heeft opgebouwd is er één van degelijkheid en betrouwbaarheid. Onze ervaring met Verenigingen van Eigenaren gaat zo’n 40 jaar terug toen de eerste appartementen werden gesplitst en de allereerste Verenigingen van Eigenaren werden opgericht. Door voortdurende studie en overleg met de makelaardij en het notariaat, is onze kennis van deze markt altijd up to date.

Westhavendomein blijft vooruit kijken. Door regelgeving consequent toe te passen en de kwaliteit van onze dienstverlening telkens weer aan te scherpen. Het toepassen van intelligente automatisering stelt ons in staat om onze cliënten nog sneller van dienst te zijn. Onze kenmerken zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, daar kunt u altijd op rekenen.