Aanbod van huurwoningen en bedrijfsonroerend goed

« Terug naar overzicht

Westhavenkade 4

Vlaardingen

Representatief object gelegen in het horecagebied/ stadshart van de Gemeente Vlaardingen en uniek (!)  gelegen aan de Oude Haven met  = eventuele=  vergunning voor een buitenterras van circa 60 m2 direct aan het water gelegen ( aan te vragen bij de Gemeente Vlaardingen)

Het pand bestaat uit:
Begane grond: totaal circa 58 m2 met betonvloer en vloerbetegeling;
winkel/verkoop/restaurantruimte  inclusief klein magazijn, kleine pantry en spiltrap naar de bovengelegen verdieping.
Voorzien van systeemplafond , tegelvloer en isolerende beglazing aan de voorzijde;

Verdieping:
deze verdiepingsruimte ( eveneens geschikt voor gebruik horeca) , met laminaatvloer en heeft een sfeervol uitzicht op de Oude Haven en heeft een oppervlakte van totaal 50 m2, inclusief 2 toiletruimten met elk een voorportaal en een trapopgang naar de bovengelegen (eenvoudige) zolderruimte;

Zolder:
* royale open zolderruimte circa 40 m2 en geschikt voor opslag en aldaar opstelling van de wandcombiketel.

De aanvaarding kan per direct.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

 

 


Huurprijs € 1.800,-

€ 1.800,- p/mnd
Vloeroppervlak
182 m2
Etage
3

Reageren?


Bel ons op 010 2477477


Locatie van Westhavenkade 4

Ander b.o.g. in Vlaardingen