Aanbod van huurwoningen en bedrijfsonroerend goed

« Terug naar overzicht

Van Baerlestraat 197

Vlaardingen

Aan de Van Baerlestraat in Vlaardingen-West is per direct een winkelruimte/maatschappelijke ruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van ca. 163 m2. De ruimte is gelegen direct tegenover winkelcentrum Dr. Wiardi Beckmansingel.

De entree van de winkel is aan de straatzijde en heeft een frontbreedte van ca. 6 meter. De voorzijde betreft 44 m2 met een doorloop naar de achterzijde van ca. 92,5 m2. De winkelruimte is onder meer voorzien van centrale verwarming, toilet, pantry en deuren aan de achterzijde ten behoeve van leveringen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de wijk “Westwijk” direct nabij winkelcentrum Dr. Wiardi Beckmansingel. In de directe nabijheid zijn dan ook landelijke en regionale retailers zoals Aldi, Kruidvat, Albert Heijn, apotheek Westwijk en diverse horecagelegenheden gelegen. Tevens zijn er 2 scholen op loopafstand gelegen.

Via de Marathonweg is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A20 aanwezig. Tot slot is op loopafstand bushalte Erasmusplein gelegen. De busroute biedt directe verbinding met de toekomstige metrolijn Hoek van Holland-Rotterdam.

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: H
Nummer: 1241
Groot: A50

De grond is uitgegeven in erfpacht. De jaarlijkse canon bedraagt € 95,27 per jaar.

 

Vraagprijs € 127.500,- K.K.
(Niet te huur)

p/mnd
Vloeroppervlak
163 m2
Etage
1

Reageren?


Bel ons op 010 2477477


Locatie van Van Baerlestraat 197