Aanbod van huurwoningen en bedrijfsonroerend goed

« Terug naar overzicht

Zuidplein 113 E

Rotterdam

Object
Het object ligt zeer gunstig gelegen met een directe zichtlocatie aan het Zuidplein 113 te Rotterdam. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond van het gebouw en heeft een eigen ingang naar de kantoorruimte. Tevens is het direct gelegen aan de metrolijn en op korte loopafstand van het OV knooppunt Zuidplein. Er is totaal circa 186 m² kantoorruimte beschikbaar gelegen op de begane grond.

Locatiegegevens
Het object is gelegen op loopafstand van het winkelcentrum Zuidplein, één van Rotterdams grootste overdekte winkelcentra waar jaarlijks ruim 10 miljoen bezoekers komen. De locatie is zeer goed te bereiken met openbaar vervoer, nabij het gebouw stopt buslijn 66, een verbinding tussen Station Rotterdam-Zuid en het Zuidplein. Op loopafstand bevindt zich metro- en regionaal busstation Zuidplein.

Per auto is de locatie goed te bereiken vanaf het Centrum van Rotterdam via de Erasmusbrug of Maastunnel. De snelwegen A15 en A29 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Tevens is het mogelijk betaald te parkeren voor de entree van het gebouw.

Indeling
Twee kantoorruimtes van respectievelijk 186,5 m² met een eigen entree. De ruimte is ingedeeld in verschillende kantoor-en spreekruimtes met eigen airconditioning. In de achterste gedeelte van het gebouw bevinden zich de toiletten en eveneens de pantry.

Voorzieningen
De kantoorruimte is voorzien van de navolgende voorzieningen:
- systeemplafonds;
- pantry;
- sanitaire voorzieningen;
- diverse airco’s;
- verwarming middel radiatoren;
- kabelwandgoten.

Huurprijs
€ 150,-- per m² per jaar exclusief b.t.w en servicekosten

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Oplevering
In overleg.

Voorschot service- en energiekosten
Een totaal voorschot van € 30,-- per m² per jaar, exclusief BTW voor de navolgende leveringen en diensten;
- Onderhoud, periodieke controle, keuring van brandhaspels.
- Onderhoud, periodieke controle, keuring en energieverbruik van de liften;
- Onderhoud, periodieke controle, elektriciteitsverbruik, vernieuwing van de lampen etc. van de elektrische installatie van de gemeenschappelijke ruimten en van de noodstroominstallatie;
- het schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimten, waaronder worden gerekend de trappenhuizen, de hallen, de liften en het buitenterrein;
- het onderhoud, de periodieke controle, het energieverbruik van de mechanische ventilatie en centrale luchtbehandelinginstallatie;
- de meterhuur, het waterverbruik, het energieverbruik, periodiek onderhoud e.d. van de centrale verwarmingsinstallatie;
- elektriciteitsverbruik in de gehuurde ruimte, voor zover dit aan verhuurder in rekening wordt gebracht;
- de levering van warmte;
- het onderhoud van de gemeenschappelijke entree, groenvoorziening alsmede de parkeervoorzieningen;
- de administratiekosten over de hiervoor vermelde leveringen en diensten van 5% de verhogen met de wettelijke verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het
maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens
(2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient voor ingebruikname / oplevering van de ruimte een bankgarantie te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w. en servicekosten.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor een met b.t.w.-belaste verhuur. Huurder dient te verklaren dat huurder het gehuurde geheel zal gebruiken voor doeleinden waarvoor volledig recht van aftrek ontstaat. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

€ 2.325,00 p/mnd
Vloeroppervlak
186 m2
Etage
onbekend

Reageren?


Bel ons op 010 2477477


Locatie van Zuidplein 113 E

Ander b.o.g. in Rotterdam