Aanbod van huurwoningen en bedrijfsonroerend goed

Type aanbod
Plaats
Prijs
Aantal kamers
zoeken
sorteer op
Het betreft hier een zeer gunstig gelegen kantoorgebouw aan het Zuidplein 113 te Rotterdam. Het gebouw is direct gelegen aan de metrolijn en op korte loopafstand van OV knooppunt Zuidplein. Momenteel is er circa 610 m² kantoorruimte beschikbaar in het gebouw verdeeld over de twee verdiepingen. De vloeren bieden de mogelijkheid om vanaf circa 150 m² te huren. Naast het kantoorgebouw bevinden zich parkeerplaatsen.
MEER INFORMATIE
€ 1.437,50 p/ mnd

150 m2
2 verdieping(en)
Te huur opslagruimte op loopafstand van de Haven in Vlaardingen!
MEER INFORMATIE
€ 350,- p/ mnd

30 m2
1 verdieping(en)
Het object ligt zeer gunstig gelegen met een directe zichtlocatie aan het Zuidplein 113 te Rotterdam. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond van het gebouw en heeft een eigen ingang naar de kantoorruimte. Tevens is het direct gelegen aan de metrolijn en op korte loopafstand van het OV knooppunt Zuidplein. Er is totaal circa 186 m² kantoorruimte beschikbaar gelegen op de begane grond.
MEER INFORMATIE
€ 2.325,00 p/ mnd

186 m2
onbekend
Een prachtig pand uit 1900 gelegen aan de Westhavenkade in Vlaardingen. Het bedrijfspand is ideaal centraal gelegen voor diverse doeleinden. Het winkelcentrum is op loopafstand, waardoor er voldoende wandelend publiek voor loopt. Het pand heeft een ruime begane grond met een goede vloerafwerking. Er is tevens gelegenheid tot het plaatsen van een keuken. Een 1ste verdieping met twee radiatoren en twee toiletten beschikbaar. Het mooie van deze verdieping zijn de 3 ramen die aanwezig zijn, hierdoor is er voldoende lichtinval aanwezig. Verder is er nog een zolder waar goed gelopen kan worden i.v.m. de hoogte.
MEER INFORMATIE
€ 2.000,- p/ mnd

182 m2
3 verdieping(en)