Aanbod van huurwoningen en bedrijfsonroerend goed

Type aanbod
Plaats
Prijs
Aantal kamers
zoeken
sorteer op
Te huur opslagruimte op loopafstand van de Haven in Vlaardingen!
MEER INFORMATIE
€ 350,- p/ mnd

30 m2
1 verdieping(en)
Representatief object gelegen in het horecagebied/ stadshart van de Gemeente Vlaardingen en uniek (!) gelegen aan de Oude Haven met = eventuele= vergunning voor een buitenterras van circa 60 m2 direct aan het water gelegen ( aan te vragen bij de Gemeente Vlaardingen)
MEER INFORMATIE
€ 1.800,- p/ mnd

182 m2
3 verdieping(en)
Aan de Van Baerlestraat in Vlaardingen-West is per direct een winkelruimte/maatschappelijke ruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van ca. 163 m2. De ruimte is gelegen direct tegenover winkelcentrum Dr. Wiardi Beckmansingel. De entree van de winkel is aan de straatzijde en heeft een frontbreedte van ca. 6 meter. De voorzijde betreft 44 m2 met een doorloop naar de achterzijde van ca. 92,5 m2. De winkelruimte is onder meer voorzien van centrale verwarming, toilet, pantry en deuren aan de achterzijde ten behoeve van leveringen.
MEER INFORMATIE
p/ mnd

163 m2
1 verdieping(en)
Garage van 18 m2 gelegen in de geliefde “Vogelbuurt” van Maassluis te huur. Heeft u interesse en wilt u in aanmerking komen om deze opslagruimte te huren dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
MEER INFORMATIE
€ 122,60 p/ mnd

18 m2
onbekend